Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

Weiterlesen ...

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Wählen Sie nachstehend über welche Nachrichten Sie gern einen Newsletter erhalten. Klicken Sie dann unten auf 'Anmelden'.

Daher Vitaminedesk.eu

  • das beste
  • die billigsten
  • der schnellste
  • der Größte

Shop sicher und zuverlässig bei Vitaminedesk

 

Alfaliponzuur

In orgaanvlees, zoals de nier, hart en lever, komt deze stof veel voor.  Andere benamingen voor deze stof zijn thio-octaanzuur en delta pentaanzuur.

Alfaliponzuur komt van nature voor in het menselijk lichaam. Het is een belangrijk molecuul dat zich in elke cel van het menselijk lichaam bevindt. Alfalipzonuur draagt zijn steentje bij in het begin van de cellulaire energiestofwisseling.

Verder staat alfaliponzuur bekend als een ontgifter van zware metalen, zoals cadmium, kwik, koper en ijzer. Ophoping van deze zware metalen wordt vaak in verband gebracht met aandoeningen van het zenuwstelsel.

Ook zou alfaliponzuur een preventieve en therapeutische waarde hebben bij diabeters (type 1 als type 2). Alfaliponzuur heeft een beschermde werking bij diabetes. Dit kan worden verklaard doordat alfaliponzuur de bloedsuikerspiegel verlaagt en het zenuwweefsel beschermt tegen vrije radicalen.

Alfaliponzuur komt in kleine hoeveelheden in voeding voor, zoals in erwten, spinazie, broccoli en tomaten. Alfaliponzuur is in voedsel gebonden aan het aminozuur lysine.

 

Sie sparen alle Punkte? Nur in Vitaminedesk

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!