Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

Weiterlesen ...

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Wählen Sie nachstehend über welche Nachrichten Sie gern einen Newsletter erhalten. Klicken Sie dann unten auf 'Anmelden'.

Daher Vitaminedesk.eu

  • das beste
  • die billigsten
  • der schnellste
  • der Größte

Shop sicher und zuverlässig bei Vitaminedesk

 

Haar-nagel-huidcombinatie

Huid
De huid is in vele opzichten erg belangrijk en veel meer dat "zomaar" het omhulsel van het lichaam. De huid is bijvoorbeeld de eerste verdedigingslinie tegen schadelijke invloeden in de omgeving. Daarnaast zorgt de huid ervoor dat we niet snel overhit, onderkoeld of uitgedroogd raken. De huid bezit tastgevoel, waardoor we dingen kunen voelen en complexe handelingen met onze handen kunnen verrichten.
 

Haar
Het lichaam van de mens is volledig bedekt met haren, met uitzondering van de handpalmen en de voetzolen. Er is geen gelijkmatige verdeling van de haargroei (dit is bij de meeste zoogdieren wel het geval). De haargroei van de mens is afhankelijk van leeftijd, erfelijkheid, ras en hormonale factoren.
 

Het haar heeft een duidelijke functie. Zo bieden de wimpers en de wenkbrauwen bescherming van de ogen tegen stof en transpiratievocht. Tegenwoordig is de functie van beharing meer een sociale functie. In alle culturen is het hebben van gezond, weelderig hoofdhaar een voordeel in intermenselijk contact.

Nagel
Een nagel is de harde bescherming op de bovenzijde van een vingertop of teen. De functie van de nagels is om de zenuwuiteinden te beschermen en het voorkomen van eeltvorming op vingertoppen. Door het voorkomen van eelt op de vingertoppen behoudt de mens het gevoel in de vingertoppen.

 

Om zowel de huid, de haren en de nagels te beschermen, heeft VitamineDesk een selectie van producten voor u samengesteld. U kunt op die manier tegelijkertijd de huid, de haren en de nagels beschermen en te onderhouden.

Sie sparen alle Punkte? Nur in Vitaminedesk

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!