Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

Weiterlesen ...

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Wählen Sie nachstehend über welche Nachrichten Sie gern einen Newsletter erhalten. Klicken Sie dann unten auf 'Anmelden'.

Daher Vitaminedesk.eu

  • das beste
  • die billigsten
  • der schnellste
  • der Größte

Shop sicher und zuverlässig bei Vitaminedesk

 

Juices

 Er zijn drie verschillende vruchtensappen te onderscheiden:

  1. Vers puur sap - dit sap wordt geproduceerd na het direct persen van de vruchten. Deze dranken zijn zeer beperkt houdbaar.
  2. Puur sap - deze sappen zijn direct geperst van de vruchten. Door te pasteuriseren worden bacteriën onschadelijk gemaakt. Dit zorgt ervoor dat het product langer houdbaar blijft.
  3. Sap uit concentraat - bij deze sappen wordt het water uit de sap onttrokken in een vacuüm dampinstallatie. Er komt een dikke brij tot stand die tot tien keer kleiner in volume is. Dit is het concentraat. Er worden daarna water en andere additieven aan toegevoegd, zoals suikers en voedingsstoffen. Als er niet gepasteuriseerd wordt, worden er ook conserveermiddelen toegevoegd.

Sie sparen alle Punkte? Nur in Vitaminedesk

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!