Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

Weiterlesen ...

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Wählen Sie nachstehend über welche Nachrichten Sie gern einen Newsletter erhalten. Klicken Sie dann unten auf 'Anmelden'.

Daher Vitaminedesk.eu

  • das beste
  • die billigsten
  • der schnellste
  • der Größte

Shop sicher und zuverlässig bei Vitaminedesk

 

Menstruatie

De menstruatie, ook wel ongesteldheid, bloeding, regels, maandstonden of menses genoemd, is eenvoudig gezegd een cyclisch optredende bloeding uit de vagina, die bij elke geslachtsrijpe vrouw voorkomt.

De eerste menstruatie noemt men de menarche, de laatste de menopauze. De menstruatie berust op het afsterven van het baarmoederslijmvlies, waarbij bloedvaten die in het slijmvlies uitmonden, opengaan. Het afgestoten baarmoederslijmvlies is vaak te herkennen als een vlokkerige massa. De menstruatie duurt gewoonlijk drie tot vijf dagen, de menstruele cyclus zesentwintig tot dertig dagen. Gedurende de vruchtbare periode menstrueert een vrouw ongeveer 450 keer. Met een gemiddelde van vier dagen per keer, komt dat dus neer op ongeveer vijf jaar van een mensenleven.

Sie sparen alle Punkte? Nur in Vitaminedesk

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!