Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

Weiterlesen ...

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Wählen Sie nachstehend über welche Nachrichten Sie gern einen Newsletter erhalten. Klicken Sie dann unten auf 'Anmelden'.

Daher Vitaminedesk.eu

  • das beste
  • die billigsten
  • der schnellste
  • der Größte

Shop sicher und zuverlässig bei Vitaminedesk

 

Nieuw en uniek in Nederland: MenaQ7® Crystals

Nieuw en uniek in Nederland: MenaQ7® Crystals

Vitals levert nu de nieuwste vorm van Vitamine K2: MenaQ7 Crystals. De meest zuivere, natuurlijke vorm van vitamine K2. Nieuw en uniek in Nederland. Ontwikkeld door dé vitamine K2 specialist NattoPharma. Dit is de enige natuurlijke vorm van vitamine K2 met een MK-7 gehalte van meer dan 95%.

Nieuw en uniek in Nederland: MenaQ7® Crystals

Vitals levert nu de nieuwste vorm van Vitamine K2: MenaQ7 Crystals. De meest zuivere, natuurlijke vorm van vitamine K2. Nieuw en uniek in Nederland. Ontwikkeld door dé vitamine K2 specialist NattoPharma.
Dit is de enige natuurlijke vorm van vitamine K2 met een MK-7 gehalte van meer dan 95%.

Hoe zit dit?
Menaquinon-7 (MK-7) is een krachtige, natuurlijke vorm van vitamine K2 geproduceerd door fermentatie. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat MK-7 de meest effectieve vorm van vitamine K is om de vitamine K-status in het lichaam te optimaliseren. MK-7 heeft een veel hogere biologische beschikbaarheid dan vitamine K1, maar ook dan andere vormen van K2 (zoals MK-4, MK-6 en MK-9). Natuurlijke vitamine K2 bevat vaak naast MK-7 ook wat MK-4, MK-6 en MK-9 (ook al staat dit niet op het etiket), maar deze andere vormen kunnen voor concurrentie zorgen en de biologische beschikbaarheid van het preparaat verminderen. Daarom is MenaQ7 Crystals ontwikkeld. Deze menaquinon-7 in kristalvorm is de meest zuivere, natuurlijke vorm van vitamine K2 met een MK-7 gehalte van meer dan 95%.

Optimale dosering
In een dosis-respons studie aan de universiteit van Maastricht is vastgesteld dat 90 mcg vitamine K2 (MenaQ7) per dag een significante verhoging van de MK-7 plasmaconcentratie tot gevolg heeft en dat de dosering optimaal is bij een inname van 180 mcg/dag. Lagere doseringen zorgden niet voor een significante verbetering van de carboxylering van osteocalcine en MGP. Hogere doseringen (360 mcg/dag) lijken geen groter effect te hebben.

Vitals levert dan ook vanaf nu capsules met 90 mcg en 180 mcg. De lagere dosering van 45 mcg zal gediscontinueerd worden aangezien we nu weten dat minimaal 90 mcg en optimaal 180 mcg vitamine K2 (MenaQ7) per dag noodzakelijk is voor de beste resultaten in onderzoek.

Overige voordelen

Andere voordelen van MenaQ7 Crystals zijn dat er geen soja wordt gebruikt in het productieproces waardoor het eindproduct vrij is van veel voorkomende allergenen. Vitals biedt de MenaQ7 Crystals aan in een vegetarische capsule waardoor dit product eveneens geschikt is voor vegetariërs en veganisten.

Klik hier voor  vitamine K2

Sie sparen alle Punkte? Nur in Vitaminedesk

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!