Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

Weiterlesen ...

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Wählen Sie nachstehend über welche Nachrichten Sie gern einen Newsletter erhalten. Klicken Sie dann unten auf 'Anmelden'.

Daher Vitaminedesk.eu

  • das beste
  • die billigsten
  • der schnellste
  • der Größte

Shop sicher und zuverlässig bei Vitaminedesk

 

Ornithine

L-Ornithine is een van de producten van de werking van het enzym arginase op L-arginine, het creëren van ureum.

Daarom ornithine is een centraal onderdeel van het ureum cyclus, die het mogelijk maakt voor de verkoop van overtollige stikstof. Ornithine wordt gerecycled en op een wijze is een katalysator. Ten eerste, ammoniak wordt omgezet in carbamoyl fosfaat (fosfaat-CONH2), die zorgt voor de ene helft van ureum. Ornithine wordt omgezet in een ureum derivaten op de δ (terminal) stikstof door carbamoyl fosfaat. Een andere stikstof toegevoegd uit aspartaat, die de denitrogenated fumaraat, en de daaruit arginine (een guanidinium samengestelde) wordt gehydrolyseerd terug naar ornithine, productie ureum.
De nitrogens van ureum zijn afkomstig van de ammoniak en aspartaat, en de stikstof in ornithine blijft intact.

Ornithine is niet een aminozuur gecodeerd in DNA, en in die zin, is niet betrokken bij de eiwitsynthese. Echter, in zoogdieren niet-hepatische weefsels, het voornaamste gebruik van de ureum cyclus is in arginine biosynthese, dus als een tussenproduct in metabole processen, ornithine is heel belangrijk.

Sie sparen alle Punkte? Nur in Vitaminedesk

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!