Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

Weiterlesen ...

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Wählen Sie nachstehend über welche Nachrichten Sie gern einen Newsletter erhalten. Klicken Sie dann unten auf 'Anmelden'.

Daher Vitaminedesk.eu

  • das beste
  • die billigsten
  • der schnellste
  • der Größte

Shop sicher und zuverlässig bei Vitaminedesk

 

PABA

PABA is van nature aanwezig in graan- en tarweproducten, zemelen, zilvervliesrijst, biergist en melasse, maar kan ook door het lichaam zelf worden aangemaakt. PABA vervult meerdere functies in het menselijk lichaam.

PABA wordt gerangschikt onder de vitamines van het B complex. Het komt in de voeding circa 20% meer voor dan foliumzuur, hetgeen een indicatie geeft van het belang van deze stof. Desondanks is voor PABA geen ADH vastgesteld en speelt zelfs nog de vraag of PABA essentieel is voor de mens. Dit mede, omdat PABA kan worden omgezet in foliumzuur en foliumzuur tevens de eigenschappen lijkt te hebben van PABA.

Functie van PABA
PABA helpt goede lichaamsbacteriën bij de productie van foliumzuur en is op deze manier goed voor de darmfunctie. Ook is PABA betrokken bij de aanmaak van rode bloedcellen. Verder is deze halfvitamine een van de stoffen die goed is voor de conditie van het haar, de nagels en huid. PABA speelt bijvoorbeeld een rol bij de vorming van pigment en helpt zo de natuurlijke haarkleur te behouden.

Bilder in diesem Artikel

Sie sparen alle Punkte? Nur in Vitaminedesk

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!