Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

Weiterlesen ...

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Wählen Sie nachstehend über welche Nachrichten Sie gern einen Newsletter erhalten. Klicken Sie dann unten auf 'Anmelden'.

Daher Vitaminedesk.eu

  • das beste
  • die billigsten
  • der schnellste
  • der Größte

Shop sicher und zuverlässig bei Vitaminedesk

 

Q10 co-enzyme

Co-enzyme Q10 is een belangrijke schakel in de keten van biochemische omzettingen die energie produceren. Het menselijk lichaam is zelf in staat om co-enzyme Q10 te produceren en het is daarom geen vitamine in de ware zin van het woord. Vanuit een biochemisch gezichtspunt kan een tekort aan co-enzyme Q10 worden gecorrigeerd door het in te nemen, typisch zo'n 100 mg per dag.

Q10 vervult binnen het lichaam veel verschillende functies.  Het is een belangrijke stof; het lichaam kan niet zonder.

Energie
Co-enzyme Q10 speelt een belangrijke rol bij de energieproductie van het lichaam. Q10 kan de energieproductie verbeteren. Dit kan een positief effect hebben op de verscheidene aspecten van de gezondheid.

Antioxidant
Een antioxidant is een stof die het lichaam beschermt tegen bepaalde schadelijke stoffen. Schadelijke stoffen, ook wel "vrije radicalen" genoemd, zijn schadelijk voor celmembranen en DNA materiaal en kunnen celsterfte veroorzaken. Co-enzyme Q10 is dus erg belangrijk, omdat het vrije radicalen kan neutraliseren (waardoor er dus schade wordt voorkomen).

Ademhaling
Als laatste draagt Q10 (samen met andere stoffen) bij aan de ademhaling en zuurstofverwerking.

Sie sparen alle Punkte? Nur in Vitaminedesk

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!