Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

Weiterlesen ...

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Wählen Sie nachstehend über welche Nachrichten Sie gern einen Newsletter erhalten. Klicken Sie dann unten auf 'Anmelden'.

Daher Vitaminedesk.eu

  • das beste
  • die billigsten
  • der schnellste
  • der Größte

Shop sicher und zuverlässig bei Vitaminedesk

 

Rust van New Care is een must

 Veel mensen worden eens in de twee weken geconfronteerd met een stress-situatie. Het kan daarbij gaan om bijvoorbeeld drukte op het werk. Maar ook de persoonlijke financiële situatie, een verhuizing en trouwen of scheiden scoren hoog in de Nationale Stress Top 10.
In deze situaties is het belangrijk om uw geest helder te houden, zodat u de knelpunten in uw leven op geordende wijze kunt aanpakken.
Een bijzonder wortelextract uit Siberië kan u daarbij helpen.

Rhodiola is het hoofdingrediënt in New Care Rust. Dit is een wortelextract uit Siberië dat in stress-situaties enerzijds het geestelijke energieniveau ondersteunt en anderzijds een ontspannende en rustgevende invloed heeft. In de voormalige Sovjet-Unie was dit al vele eeuwen bekend. Zo kregen militairen tijdens de inval in Afghanistan Rhodiola toegediend om ze mentaal sterk te houden en minder stressgevoelig te maken. En kosmonauten gebruikten dit wortelextract wanneer ze voor een ruimtereis een week in totale afzondering moesten doorbrengen. Daardoor bleven ze goed gehumeurd en gemotiveerd.

Na de val van het IJzeren Gordijn kwam Rhodiola ook voor het Westen beschikbaar. Het geheim van dit wortelextract is inmiddels ontrafeld: het bevat een hoge concentratie aan adaptogenen. Dit zijn zeldzame stoffen die uw lichaam helpen om te gaan met wisselende omstandigheden. Zo zijn adaptogenen opbeurend bij sombere gevoelens, ondersteunen ze uw energieniveau bij vermoeidheid en zijn ze rustgevend en helpen ontspannen in stress-situaties. Rhodiola ondersteunt dus het aanpassingsvermogen van lichaam én geest in drukke en spannende tijden. Dit wortelextract houdt uw geest helder, zodat u ondanks de hectiek toch goed kunt blijven functioneren. New Care heeft dit veelzijdige wortelextract voor de geest aan haar voedingssupplement Rust toegevoegd.

In New Care Rust wordt de invloed van Rhodiola ondersteund door Foliumzuur en vitamine B5. Vitamine B5 is toegevoegd omdat het helpt bij geestelijke druk en ondersteunt in stress-situaties. Bovendien biedt deze vitamine ondersteuning bij spanning en inspanning. Foliumzuur is gunstig voor een goede geestelijke balans, ondersteunt bij geestelijke inspanning en is goed voor de gemoedstoestand. Door de toevoeging van Foliumzuur draagt New Care Rust ook nog eens bij aan de weerstand tegen stress en helpt in spannende tijden. Verder is aan New Care Rust Ginkgo biloba extract toegevoegd, omdat het goed is voor uw geheugen en concentratie-vermogen. New Care Rust is dus een uitgebreide rustgevende en ontspannende formule op basis van Rhodiola die u meer houvast geeft in stress-situaties. Door de toevoeging van vitaminen B1, B3, B6, B12 en Biotine heeft het tevens een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

Bestel hier uw Rust

Sie sparen alle Punkte? Nur in Vitaminedesk

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!