Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

Weiterlesen ...

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Wählen Sie nachstehend über welche Nachrichten Sie gern einen Newsletter erhalten. Klicken Sie dann unten auf 'Anmelden'.

Daher Vitaminedesk.eu

  • das beste
  • die billigsten
  • der schnellste
  • der Größte

Shop sicher und zuverlässig bei Vitaminedesk

 

Stress

Als een mens te lang stress ervaart of als deze te intens is (bij een psychotrauma), kan dit nadelige gevolgen hebben voor lichaam en geest.

Stress is niets anders dan spanning of druk. Wanneer er over stress wordt gepraat, dan gaat het over de ongezonde druk (dus een teveel aan spanning). Stress hoeft niet altijd ongezond te zijn; het is een natuurlijke en gezonde reactie van het lichaam. Stress maakt je alert, geconcentreerd en efficiënt.

Als de eisen hoger zijn dan wat jezelf aan kan, wordt de stress ongezond. Lichamelijk kan stress zich uiten in de vorm van hoofdpijn, rugpijn, nekpijn, maar ook in hartkloppingen of spijsverteringsstoornissen. Ook kan het afweersysteem kan door stress worden aangetast.

Veel voorkomende stresssymptomen zijn vermoeidheid, rusteloosheid en slaapproblemen.

Sie sparen alle Punkte? Nur in Vitaminedesk

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!