Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

Weiterlesen ...

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Wählen Sie nachstehend über welche Nachrichten Sie gern einen Newsletter erhalten. Klicken Sie dann unten auf 'Anmelden'.

Daher Vitaminedesk.eu

  • das beste
  • die billigsten
  • der schnellste
  • der Größte

Shop sicher und zuverlässig bei Vitaminedesk

 

Vitamine B4

Choline maakt deel uit van het vitamine B-complex en wordt soms ook wel als vitamine B4 aangeduid. Echter is choline geen echt vitamine, omdat het in zeer kleine hoeveelheden door het lichaam zelf gemaakt kan worden. Halfvitamine is hierdoor een betere term. Choline vermindert de afzetting van de gevaarlijke cholesterol tegen de vaatwanden. Het is één van de weinige stoffen die ongehinderd de bloedbarrière van de hersenen kunnen passeren.

Vitamine b4 vormt samen met inositol de stof lecithine die belangrijk zijn voor een goede verwerking van vetten en cholesterol.

Choline is van nature aanwezig in pindakaas, eieren, lever, havermout, gist, kool en groene bladgroenten. Deze halfvitamine werkt samen met een andere belangrijke hulpstof uit de B vitamine groep, inositol genoemd. Inositol en choline zijn aanmaakstoffen voor de hersenen en helpen om de weerstand te verhogen.

Functie van choline
Choline produceert in de hersenen een stof die noodzakelijk is voor het goed functioneren van het geheugen.

Bilder in diesem Artikel

Sie sparen alle Punkte? Nur in Vitaminedesk

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!