Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

Weiterlesen ...

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Wählen Sie nachstehend über welche Nachrichten Sie gern einen Newsletter erhalten. Klicken Sie dann unten auf 'Anmelden'.

Daher Vitaminedesk.eu

  • das beste
  • die billigsten
  • der schnellste
  • der Größte

Shop sicher und zuverlässig bei Vitaminedesk

 

Hooikoorts wordt veroorzaakt door schimmelsporen en door stuifmeel van planten en bomen dat door de wind wordt meegenomen. Verschillende types pollen veroorzaken ver­schillende types hooikoorts, hoewel de klachten meestal overeenkomen. Aangezien planten verschillende bloeitijden hebben, kunnen gedurende een groot deel van het jaar pol­len in de lucht voorkomen. Elke plant heeft daarbij zijn eigen stuifmeelkorrels. Berucht zijn de stuifmeelkorrels van bomen die van januari tot april/mei allergische reacties kunnen ver­oorzaken en de graspollen die allergische reacties geven van april/ mei tot september.

Treedt hooikoorts in heel Nederland op?

Op het platteland zit vijf keer zoveel stuifmeel in de lucht als in de stad, terwijl aan de kust zo goed als geen stuifmeel in de lucht zit. Ook het weer is van invloed op de hoeveelheid stuif­meel in de lucht: op een zomerse dag met een beetje wind is de kans groot dat er veel stuifmeel in de lucht zit. Na een regenbui is er bijna geen stuifmeel meer aanwezig.

Hoe uit de hooikoorts zich?

De neusklachten zijn niesbuien, een loopneus, jeuk in de neus, of een op­gezwollen neusslijmvlies dat kan leiden tot hoofdpijn en oorpijn. De oogklach­ten zijn branderige, tranende, rode ogen en jeuk aan de oogleden. De klachten worden weliswaar hooikoorts genoemd maar hebben niets met hooi te maken, en koorts is veelal ook niet aanwezig.

Wat kan men doen tegen hooikoorts ?

Omdat stuifmeelkorrels overal in de lucht voorkomen, is het bijna niet mo­gelijk om contact ermee te vermijden. Wel kan een vroegtijdige bescherming tegen pollen en klachten verminderen. Er zijn neussprays, oogdruppels en tabletten, allen op natuurlijke basis, deze kunnen de ergste effecten van hooikoorts voorkomen of verminderen. Deze producten zijn verkrijgbaar bij Orthovitaal.

Als u hooikoorts heeft is het verstandig om in februari of maart vast te begin­nen met het innemen van de juiste middelen. Als beste voorzorgsmaatre­gel kunt u Bijenpollen gebruiken, die de allergie tegen gaat. Als u deze pol­len bijtijds inneemt bouwt u een goede weerstand op. Pollen zijn verkrijgbaar in tabletvorm.

Royal Jelly (koninginnegelei)

Koninginnegelei (royal jelly) is het voedsel van de bijenkoningin. Het wordt gemaakt door de speekselklie­ren van werkbijen om de groei van hun uitverkoren ‘koningin’ te bevorderen. Het bevordert de groei en ontwikke­ling van een ‘koningin’ zodanig dat zij vergeleken met een gewone bij twee­maal zo groot en 24 maal ouder kan worden. Koninginnegelei is van nature rijk aan vitamines, mineralen, enzy­men, aminozuren en andere microvoedingsstoffen waar wij weinig van weten. Het wordt al eeuwen gebruikt als intelligente ‘energiebom’.

• Gemaakt door werkbijen voor hun ‘koningin’;

• van nature rijk aan essentiële voedingsstoffen;

• bevat o.a. vitamines, mineralen, enzymen en aminozuren;

• wordt al eeuwen gezien als bron van energie;

• voor een vliegende start.

  • + Gelée Royale Blütenpollen Orthovitaal

+ Gelée Royale Blütenpollen Orthovitaal

Leider können wir im Zusammenhang mit der neuen europäischen Regelungen die Verbraucher nicht erklären, wo diese Nahrungsergänzungsmittel für den Einsatz. Weitere Informationen zu diesen neuen Regelungen können hier gefunden werden. Sie können uns über die Kontakt-Seite für Beratung per E-Mail.

Dieser Artikel ist ein Lebensmittel im Sinne der Lebensmittelinformationsverordnung

Nach Artikel 14 Fernabsatz der sog. “EU-Lebensmittelinformationsverordnng” (Verordnung (EU) Nr. 1169/2011) sind wir verpflichtet, folgende, in Artikel 9 aufgeführte Pflichtinformationen bereitzustellen.

Soweit Sie diese Angaben nicht bereits unserer Artikelbeschreibung entnehmen können halten wir diese gerne für Sie zur individuellen Information für Sie bereit. Kontaktieren Sie uns hier - wir werden Ihnen dann unverzüglich alle erforderlichen Informationen individuell übermitteln.

 
Produkt ist sofort verfügbar

Sie sparen alle Punkte? Nur in Vitaminedesk

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!