Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

Weiterlesen ...

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Wählen Sie nachstehend über welche Nachrichten Sie gern einen Newsletter erhalten. Klicken Sie dann unten auf 'Anmelden'.

Daher Vitaminedesk.eu

  • das beste
  • die billigsten
  • der schnellste
  • der Größte

Shop sicher und zuverlässig bei Vitaminedesk

 

Vitamines
β-caroteen (voorloper van vitamine A) Afhankelijk van de behoefte van het lichaam wordt dit omgezet in vitamine A, zodat er nooit teveel aan vitamine A wordt opgenomen. Deze vitamine draagt bij aan het gezichtsvermogen en speelt een rol bij de vorming van botten en tanden en is nodig voor een goede huid.
Foliumzuur (vitamine B11) De inname van foliumzuur is van belang vlak vóór de zwangerschap en in het eerste stadium van de zwangerschap. Het speelt namelijk een essentiële rol bij de ontwikkeling van het zenuwstelsel.
Vitamine B´s De verschillende vitamines B zorgen voor energie, dragen bij aan een goede spijsvertering en een goede stofwisseling. Bovendien hebben ze een positieve invloed op de ontwikkeling van het zenuwstelsel, bloedcellen en een gezonde huid.
Vitamine C Vitamine ter verhoging van de weerstand.
Vitamine D Deze vitamine speelt een cruciale rol bij de opname van calcium door het lichaam. Calcium is nodig voor de opbouw én de instandhouding van sterke en gezonde botten en tanden.
Vitamine E Vitamine E geeft extra energie en is goed voor de spieren en de rode bloedcellen.
Mineralen
Calcium Dit mineraal is noodzakelijk voor de opbouw en de instandhouding van gezonde botten en sterke tanden bij zowel de aanstaande moeder als het nog ongeboren kind.
IJzer IJzer is een belangrijke component is het bloed voor de vorming van bloedcellen en de zuurstofvoorziening. Een zwangere vrouw kan een verhoogde behoefte aan ijzer hebben.
Koper Dit element is onder andere betrokken bij de vorming van rode bloedcellen.
Magnesium Magnesium speelt een rol bij de stofwisseling en is een belangrijke component voor de overdracht van prikkels in het zenuw- en spierstelsel.
Jood Dit mineraal helpt bij de groei van botten en spieren.
Seleen Seleen speelt een belangrijke rol bij de bescherming tegen vrije zuurstofradicalen en helpt zo de gezonde cel te beschermen.
Zink Dit spoorelement speelt een belangrijke rol in de stofwisselingsprocessen en bij de weerstand van de mens.

Ingrediënten

Mineralen, vulstoffen (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose), vitaminen, glansmiddelen (stearinezuur, gehydrogeneerde katoenzaadolie, shellak, magnesiumstearaat), stabilisatoren (natrium croscarmellose, siliciumdioxide, azijnzuuresters van mono- en diglyceriden), kleurstoffen (titaandioxide, ijzeroxiden en ijzerhydroxiden).

Samenstelling per tablet:

Vitamines/dag ADH Mineralen/dag ADH
Foliumzuur 400 μg 200% Calcium 200 mg 25%
Vitamine B1 1,1 mg 100% Koper 1 mg 100%
Vitamine B2 1,4 mg 100% Magnesium 150 mg 40%
Vitamine B3 16 mg 100% IJzer 12 mg 86%
Vitamine B5 6 mg 100% Jodium 75 μg 50%
Vitamine B6 1,4 mg 100% Selenium 55 μg 100%
Vitamine B8 25 μg 50% Zink 10 mg 100%
Vitamine B12 2,5 μg 100%
Vitamine C 60 mg 75%
Vitamine D3 5 μg 200%
Vitamine E 6 mg 50%
β-caroteen 1,2 mg -


ADH = door de Gezondheidsraad aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
In maart 2013 zullen we de dosering vitamine D in de puur Mama zwangerschapsvitamines tabletten aanpassen van 5 microgram naar 10 microgram, conform de adviezen van de gezondheidsraad. Je kunt dit lezen op het doosje en het etiket.

Dosering en gebruiksaanwijzing

VSM puur Mama zwangerschapsvitamines is bestemd voor inname via de mond. De tabletten bevatten een uitgebalanceerde samenstelling en zijn geschikt voor langdurig gebruik.

Eén maal daags 1 tablet met water innemen, bij voorkeur bij de maaltijd.

Het is raadzaam de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Je kunt de VSM puur Mama zwangerschapsvitamines al gebruiken vanaf het moment dat je stopt met anticonceptie. Wij adviseren ten minste een maand voordat je zwanger wilt worden te beginnen, om zo de hoeveelheid foliumzuur in je lichaam goed op peil te krijgen. Ook tijdens de zwangerschap, in de herstelperiode na de bevalling en in de periode van borstvoeding is het zinvol om deze vitamines te gebruiken.

Voor aanvulling van het omega-3 DHA vetzuur in je lichaam kun je naast VSM puur Mama zwangerschapsvitamines ook VSM puur Mama visolie capsules gebruiken. Het omega-3 DHA vetzuur is een belangrijke bouwsteen voor je baby, zowel tijdens de zwangerschap als in de eerste maanden na de geboorte. De aanbevolen dagelijkse inname van de omega-3 vetzuren DHA en EPA voor volwassenen is 250 mg per dag. Een aanvulling met ten minste 200 mg DHA per dag draagt bij aan de normale ontwikkeling van de hersenen en de ogen van je baby.

Voor zover bekend kan VSM puur Mama zwangerschapsvitamines in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij gelijktijdig gebruik van andere vitamine- en mineralenpreparaten een deskundige.

Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.

  • Reine mom Schwangerschaft Vitamine 90 Tabletten VSM
  • Reine mom Schwangerschaft Vitamine 90 Tabletten VSM
  • Reine mom Schwangerschaft Vitamine 90 Tabletten VSM

Reine mom Schwangerschaft Vitamine 90 Tabletten VSM

VSM Mama reine Vitamine Schwangerschaft trägt zu einer guten Aufnahme von notwendigen Vitamine und Mineralstoffe.

VSM Reine Mama Schwangerschaft Vitamine enthalten 12 verschiedene Vitamine und Mineralien, die 7 zusammen, um eine gute Entwicklung und Zustand der sich und Ihr Baby beitragen.

Die Auswahl und die Dosierung von Vitaminen und Mineralstoffen ist speziell auf Ihr Vitamin-Bedarf in der Zeit vor zugeschnitten, während und nach der Schwangerschaft, sondern auch die Bedürfnisse Ihres ungeborenen oder gestillten Baby. Die Tabletten enthalten eine begrenzte Menge von Vitamin A in Form von β-Carotin, verschiedene B-Vitamine, Vitamin C, D und E und Mineralien. Diese Vitamine und Mineralien werden ausgewählt, um zu halten. Sie als (zukünftige) Mutter in gutem Zustand Darüber hinaus ist dieses Produkt von der Health Menge an Vitamin D und Folsäure empfohlen. Folsäure trägt zur Bildung der Plazenta und das Wachstum Ihres ungeborenen Kindes.

VSM Mama reine Vitamine Schwangerschaft trägt zu einer guten Aufnahme von notwendigen Vitamine und Mineralstoffe. VSM Reine Mama Schwangerschaft Vitamine enthalten 12 verschiedene Vitamine und Mineralien, die 7 zusammen, um eine gute Entwicklung und Zustand der sich und Ihr Baby beitragen.

Dieser Artikel ist ein Lebensmittel im Sinne der Lebensmittelinformationsverordnung

Nach Artikel 14 Fernabsatz der sog. “EU-Lebensmittelinformationsverordnng” (Verordnung (EU) Nr. 1169/2011) sind wir verpflichtet, folgende, in Artikel 9 aufgeführte Pflichtinformationen bereitzustellen.

Soweit Sie diese Angaben nicht bereits unserer Artikelbeschreibung entnehmen können halten wir diese gerne für Sie zur individuellen Information für Sie bereit. Kontaktieren Sie uns hier - wir werden Ihnen dann unverzüglich alle erforderlichen Informationen individuell übermitteln.

 
Produkt auf Lager? Fragen Sie uns einfach!

Sie sparen alle Punkte? Nur in Vitaminedesk

Über Vitaminedesk

Nur die Top-Marken in Vitaminen und Nahrungsergänzungsmitteln zu finden in der breiten Palette von Vitaminedesk.

Anmelden

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!