How do you recover from jet lag?

It can take five days to feel normal again after a long-haul flight.What with daytime sleepiness, nightly insomnia, loss of appetite, clouded thinking and poor co-ordination, this can seem like a long time. It's …

Read more...

About Vitaminedesk

Only the top brands in vitamins and nutritional supplements you find in the wide range of Vitaminedesk.

Subscribe

Please select on which news you would like to receive a newsletter. After this, click on "Subscribe" below.

Therefore Vitaminedesk.eu

 • the best
 • the cheapest
 • the fastest
 • the biggest

Shop safely and securely at Vitaminedesk

 
 • Met groene thee, linde, berkenblad en paardebloem

  klik hier
 • Een normaal cholesterol natuurlijk met

  Klik hier
 •  Nieuw 1000mg L-Lysine van NOW.

  Bestel nu

  Nano Silver

  Een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater met mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters zilver. Gemaakt van zuiver gedestilleerd water met daarin 15ppm (deeltjes per miljoen) positief geladen zilverdeeltjes tussen de 1 en 5 nanometer groot. Deze nauwliggende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm) zijn cruciaal voor de optimale werking van de nanoclusters zilver.
  Wij verpakken onze producten in hoogwaardig donkerviolet glas, welke alleen de positieve infrarood- en ultravioletstraling doorlaat.

  Hierdoor is ons product langer houdbaar.

  Melatonine 3mg blijft gewoon verkrijgbaar

  Pillen met een hoge dosis van het slaaphormoon melatonine moeten gewoon te koop zijn. Dat heeft de rechtbank in Arnhem bepaald.

  In november vorig jaar besloot de Inspectie voor de Gezondheidszorg om de middelen per oktober 2015 uit de schappen te halen. Brancheorganisatie Natuur- en Gezondheidsproducten Nederland (NPN) spande een spoedprocedure aan tegen de beslissing en heeft nu gelijk gekregen.

  De rechter oordeelt dat een voedingssupplement als melatonine niet vanaf een bepaalde dosering tot medicijn kan worden bestempeld. Door deze uitspraak kunnen consumenten doseringen tot 5 milligram blijven kopen bij de drogist. IGZ besloot vorig jaar dat voor aanschaf van pillen met een dosering boven de 0,3 milligram een recept van de huisarts nodig is.

   

  Nieuw van Orthica Multi Energie ter ondersteuning van het energieniveau

  Gebrek aan zonlicht, te weinig lichaamsbeweging in de buitenlucht en een tekort aan vitaminen in de voeding kunnen een rol spelen bij vermoeidheid. Zo is door onvoldoende blootstelling aan zonlicht de voorziening van vitamine D niet altijd voldoende. Vitamine D is goed voor de weerstand en de werking van de spieren. Daarnaast zijn vitamine B2, B3, B5, B6, B11 (foliumzuur), B12, C en ijzer goed bij futloosheid en vermoeidheid.

  Een uitgebalanceerd en compleet multivitaminepreparaat, zoals Multi Energie kan zorgen voor een aanvulling van deze voedingsstoffen op de dagelijkse voeding. Multi Energie is rijk aan B-complex en daardoor geschikt bij moeheid1 en geestelijke inspanning2. Vitamine D in Multi Energie zorgt mede voor een goede weerstand. De vloeibare inhoud maakt deze softgel licht verteerbaar.

  Multivitaminen-mineralenpreparaten behoren tot de basissuppletie. Een zogenaamde ‘multi’ kan een ruime aanvulling leveren op de vitaminen en mineralen uit de voeding. Uit een recent onderzoek naar de eetgewoonten van Nederlanders (RIVM) blijkt namelijk dat minder dan 15% van de volwassenen elke dag voldoende groente eet. Orthica heeft multi’s voor onder andere kinderen, senioren, mannen en voor vrouwen.

  You save all points? Only in Vitaminedesk

  About Vitaminedesk

  Only the top brands in vitamins and nutritional supplements you find in the wide range of Vitaminedesk.

  Subscribe

  Kies hieronder over welk nieuws je graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.