Questions answered about Vitamin D

 Vitamin D, we've all heard of that. But is Vitamin D as good as one claims? Does not Vitamin D just sit in the sun? Can you just swallow extra Vitamin D and what are the differences in Vitamin D? The health coun…

Read more...

About Vitaminedesk

Only the top brands in vitamins and nutritional supplements you find in the wide range of Vitaminedesk.

Subscribe

Please select on which news you would like to receive a newsletter. After this, click on "Subscribe" below.

Therefore Vitaminedesk.eu

  • the products
  • the cheapest
  • quick develery
  • best brands

Shop safely and securely at Vitaminedesk

 

Alfaliponzuur

In orgaanvlees, zoals de nier, hart en lever, komt deze stof veel voor.  Andere benamingen voor deze stof zijn thio-octaanzuur en delta pentaanzuur.

Alfaliponzuur komt van nature voor in het menselijk lichaam. Het is een belangrijk molecuul dat zich in elke cel van het menselijk lichaam bevindt. Alfalipzonuur draagt zijn steentje bij in het begin van de cellulaire energiestofwisseling.

Verder staat alfaliponzuur bekend als een ontgifter van zware metalen, zoals cadmium, kwik, koper en ijzer. Ophoping van deze zware metalen wordt vaak in verband gebracht met aandoeningen van het zenuwstelsel.

Ook zou alfaliponzuur een preventieve en therapeutische waarde hebben bij diabeters (type 1 als type 2). Alfaliponzuur heeft een beschermde werking bij diabetes. Dit kan worden verklaard doordat alfaliponzuur de bloedsuikerspiegel verlaagt en het zenuwweefsel beschermt tegen vrije radicalen.

Alfaliponzuur komt in kleine hoeveelheden in voeding voor, zoals in erwten, spinazie, broccoli en tomaten. Alfaliponzuur is in voedsel gebonden aan het aminozuur lysine.

 

You save all points? Only in Vitaminedesk

About Vitaminedesk

Only the top brands in vitamins and nutritional supplements you find in the wide range of Vitaminedesk.

Subscribe

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!