Questions answered about Vitamin D

 Vitamin D, we've all heard of that. But is Vitamin D as good as one claims? Does not Vitamin D just sit in the sun? Can you just swallow extra Vitamin D and what are the differences in Vitamin D? The health coun…

Read more...

About Vitaminedesk

Only the top brands in vitamins and nutritional supplements you find in the wide range of Vitaminedesk.

Subscribe

Please select on which news you would like to receive a newsletter. After this, click on "Subscribe" below.

Therefore Vitaminedesk.eu

  • the products
  • the cheapest
  • quick develery
  • best brands

Shop safely and securely at Vitaminedesk

 

PABA

PABA is van nature aanwezig in graan- en tarweproducten, zemelen, zilvervliesrijst, biergist en melasse, maar kan ook door het lichaam zelf worden aangemaakt. PABA vervult meerdere functies in het menselijk lichaam.

PABA wordt gerangschikt onder de vitamines van het B complex. Het komt in de voeding circa 20% meer voor dan foliumzuur, hetgeen een indicatie geeft van het belang van deze stof. Desondanks is voor PABA geen ADH vastgesteld en speelt zelfs nog de vraag of PABA essentieel is voor de mens. Dit mede, omdat PABA kan worden omgezet in foliumzuur en foliumzuur tevens de eigenschappen lijkt te hebben van PABA.

Functie van PABA
PABA helpt goede lichaamsbacteriën bij de productie van foliumzuur en is op deze manier goed voor de darmfunctie. Ook is PABA betrokken bij de aanmaak van rode bloedcellen. Verder is deze halfvitamine een van de stoffen die goed is voor de conditie van het haar, de nagels en huid. PABA speelt bijvoorbeeld een rol bij de vorming van pigment en helpt zo de natuurlijke haarkleur te behouden.

Images in this article

You save all points? Only in Vitaminedesk

About Vitaminedesk

Only the top brands in vitamins and nutritional supplements you find in the wide range of Vitaminedesk.

Subscribe

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!