Questions answered about Vitamin D

 Vitamin D, we've all heard of that. But is Vitamin D as good as one claims? Does not Vitamin D just sit in the sun? Can you just swallow extra Vitamin D and what are the differences in Vitamin D? The health coun…

Read more...

About Vitaminedesk

Only the top brands in vitamins and nutritional supplements you find in the wide range of Vitaminedesk.

Subscribe

Please select on which news you would like to receive a newsletter. After this, click on "Subscribe" below.

Therefore Vitaminedesk.eu

  • the products
  • the cheapest
  • quick develery
  • best brands

Shop safely and securely at Vitaminedesk

 

Zilver

Om de kracht van zilver als ‘s werelds meest veilige en effectieve natuurlijke antibiotica te begrijpen, moet je eerst een paar feiten weten.

Antibiotica-resistente bacteriën worden nu als epidemie beschouwd in de Verenigde Staten, en zijn verantwoordelijk voor een groeiend aantal ernstige besmettelijke ziekten. Een gewoon antibioticum doodt misschien een half dozijn verschillende pathogenen, die op hun beurt weer terugkomen met meer weerstand tegen antibiotica. De Los Angeles Times verklaarde al een paar jaar terug, “… in het laatste decennium is er een brede resistentie tegen antibiotica ontstaan. En omdat bacteriën hun genen onderling kunnen overdragen, verwachten experts dat deze weerstand alleen maar groter zal worden. De potentiële nachtmerrie is een Andromeda-virus, die immuun is voor alle antibiotica en grote schade kan aanrichten.” Nog een ander probleem is dat de medische professie al vanaf het begin te kampen heeft gehad met het feit dat antibiotica ook heilzame bacteriën aanvalt, waardoor verschillende belangrijke natuurlijke functies in het lichaam verstoord worden. En dat veroorzaakt langdurige complicaties die moeilijk te corrigeren zijn.

Zilver heeft de gezondheid van de mensheid al duizenden jaren gediend. Het staat al minstens 200 jaar bekend als biocide. In de oudheid wist men al dat ziekten door het drinken van een zilveren beker konden worden voorkomen. In het oude Griekenland en Rome werden zilveren vaten gebruikt voor het opslaan van voedsel en vloeistoffen om ze fris en bacterievrij te houden. Pioniers van het Amerikaanse Westen zouden een zilveren dollar in een melkkan gooien om bederf te voorkomen of een zilveren dollar in de waterbak om ziekten te voorkomen. Eetgerei werd gemaakt van zilver, dus de naam: zilverwerk. Het feit kan niet worden betwist: zilver doodt bacteriën binnen zes minuten na contact. Onze voorouders kenden de geneeskrachtige eigenschappen van zilver en dat is waarschijnlijk ook de reden waarom ze zilver als geldmiddel gebruikten.
 

Wat is nano zilver?
Nano Zilver bestaat uit ultrafijne zilverdeeltjes die zijn opgelost in een medium, elektrolyt genaamd (zoals gedestilleerd water). De deeltjes zijn zo klein – typisch,01-0,001 van een micron in diameter (ongeveer 10 miljoenste deeltje van een centimeter) – dat zij bijna onbeperkt opgelost blijven en niet beïnvloed worden door zwaartekracht. Nano Zilver is een oplossing van extreem kleine zilverdeeltjes in water, met een positieve elektrische lading op elke zilverdeeltje.

Oraal wordt Nano Zilver geabsorbeerd vanuit de mond in de bloedstroom, en gaat dan snel naar de lichaamscellen. Voor een snellere absorptie kan men Nano Zilver even onder de tong houden alvorens door te slikken.

You save all points? Only in Vitaminedesk

About Vitaminedesk

Only the top brands in vitamins and nutritional supplements you find in the wide range of Vitaminedesk.

Subscribe

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!