Questions answered about Vitamin D

 Vitamin D, we've all heard of that. But is Vitamin D as good as one claims? Does not Vitamin D just sit in the sun? Can you just swallow extra Vitamin D and what are the differences in Vitamin D? The health coun…

Read more...

About Vitaminedesk

Only the top brands in vitamins and nutritional supplements you find in the wide range of Vitaminedesk.

Subscribe

Please select on which news you would like to receive a newsletter. After this, click on "Subscribe" below.

Therefore Vitaminedesk.eu

  • the products
  • the cheapest
  • quick develery
  • best brands

Shop safely and securely at Vitaminedesk

 

Hooikoorts wordt veroorzaakt door schimmelsporen en door stuifmeel van planten en bomen dat door de wind wordt meegenomen. Verschillende types pollen veroorzaken ver­schillende types hooikoorts, hoewel de klachten meestal overeenkomen. Aangezien planten verschillende bloeitijden hebben, kunnen gedurende een groot deel van het jaar pol­len in de lucht voorkomen. Elke plant heeft daarbij zijn eigen stuifmeelkorrels. Berucht zijn de stuifmeelkorrels van bomen die van januari tot april/mei allergische reacties kunnen ver­oorzaken en de graspollen die allergische reacties geven van april/ mei tot september.

Treedt hooikoorts in heel Nederland op?

Op het platteland zit vijf keer zoveel stuifmeel in de lucht als in de stad, terwijl aan de kust zo goed als geen stuifmeel in de lucht zit. Ook het weer is van invloed op de hoeveelheid stuif­meel in de lucht: op een zomerse dag met een beetje wind is de kans groot dat er veel stuifmeel in de lucht zit. Na een regenbui is er bijna geen stuifmeel meer aanwezig.

Hoe uit de hooikoorts zich?

De neusklachten zijn niesbuien, een loopneus, jeuk in de neus, of een op­gezwollen neusslijmvlies dat kan leiden tot hoofdpijn en oorpijn. De oogklach­ten zijn branderige, tranende, rode ogen en jeuk aan de oogleden. De klachten worden weliswaar hooikoorts genoemd maar hebben niets met hooi te maken, en koorts is veelal ook niet aanwezig.

Wat kan men doen tegen hooikoorts ?

Omdat stuifmeelkorrels overal in de lucht voorkomen, is het bijna niet mo­gelijk om contact ermee te vermijden. Wel kan een vroegtijdige bescherming tegen pollen en klachten verminderen. Er zijn neussprays, oogdruppels en tabletten, allen op natuurlijke basis, deze kunnen de ergste effecten van hooikoorts voorkomen of verminderen. Deze producten zijn verkrijgbaar bij Orthovitaal.

Als u hooikoorts heeft is het verstandig om in februari of maart vast te begin­nen met het innemen van de juiste middelen. Als beste voorzorgsmaatre­gel kunt u Bijenpollen gebruiken, die de allergie tegen gaat. Als u deze pol­len bijtijds inneemt bouwt u een goede weerstand op. Pollen zijn verkrijgbaar in tabletvorm.

Royal Jelly (koninginnegelei)

Koninginnegelei (royal jelly) is het voedsel van de bijenkoningin. Het wordt gemaakt door de speekselklie­ren van werkbijen om de groei van hun uitverkoren ‘koningin’ te bevorderen. Het bevordert de groei en ontwikke­ling van een ‘koningin’ zodanig dat zij vergeleken met een gewone bij twee­maal zo groot en 24 maal ouder kan worden. Koninginnegelei is van nature rijk aan vitamines, mineralen, enzy­men, aminozuren en andere microvoedingsstoffen waar wij weinig van weten. Het wordt al eeuwen gebruikt als intelligente ‘energiebom’.

• Gemaakt door werkbijen voor hun ‘koningin’;

• van nature rijk aan essentiële voedingsstoffen;

• bevat o.a. vitamines, mineralen, enzymen en aminozuren;

• wordt al eeuwen gezien als bron van energie;

• voor een vliegende start.

  • + Royal Jelly Bee Pollen Orthovitaal

+ Royal Jelly Bee Pollen Orthovitaal

Unfortunately, in connection European regulations consumers we may not explain the use of this supplement. More information on these new regulations can be found here. You can email us by the contact page for advice.

This product is a dietary supplement. A varied and balanced diet and a healthy lifestyle are important. A nutritional supplement is no substitute for a varied diet.

 
Product in stock? Just ask us!

You save all points? Only in Vitaminedesk

About Vitaminedesk

Only the top brands in vitamins and nutritional supplements you find in the wide range of Vitaminedesk.

Subscribe

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!