Questions answered about Vitamin D

 Vitamin D, we've all heard of that. But is Vitamin D as good as one claims? Does not Vitamin D just sit in the sun? Can you just swallow extra Vitamin D and what are the differences in Vitamin D? The health coun…

Read more...

About Vitaminedesk

Only the top brands in vitamins and nutritional supplements you find in the wide range of Vitaminedesk.

Subscribe

Please select on which news you would like to receive a newsletter. After this, click on "Subscribe" below.

Therefore Vitaminedesk.eu

  • the products
  • the cheapest
  • quick develery
  • best brands

Shop safely and securely at Vitaminedesk

 

Vitamines
β-caroteen (voorloper van vitamine A) Afhankelijk van de behoefte van het lichaam wordt dit omgezet in vitamine A, zodat er nooit teveel aan vitamine A wordt opgenomen. Deze vitamine draagt bij aan het gezichtsvermogen en speelt een rol bij de vorming van botten en tanden en is nodig voor een goede huid.
Foliumzuur (vitamine B11) De inname van foliumzuur is van belang vlak vóór de zwangerschap en in het eerste stadium van de zwangerschap. Het speelt namelijk een essentiële rol bij de ontwikkeling van het zenuwstelsel.
Vitamine B´s De verschillende vitamines B zorgen voor energie, dragen bij aan een goede spijsvertering en een goede stofwisseling. Bovendien hebben ze een positieve invloed op de ontwikkeling van het zenuwstelsel, bloedcellen en een gezonde huid.
Vitamine C Vitamine ter verhoging van de weerstand.
Vitamine D Deze vitamine speelt een cruciale rol bij de opname van calcium door het lichaam. Calcium is nodig voor de opbouw én de instandhouding van sterke en gezonde botten en tanden.
Vitamine E Vitamine E geeft extra energie en is goed voor de spieren en de rode bloedcellen.
Mineralen
Calcium Dit mineraal is noodzakelijk voor de opbouw en de instandhouding van gezonde botten en sterke tanden bij zowel de aanstaande moeder als het nog ongeboren kind.
IJzer IJzer is een belangrijke component is het bloed voor de vorming van bloedcellen en de zuurstofvoorziening. Een zwangere vrouw kan een verhoogde behoefte aan ijzer hebben.
Koper Dit element is onder andere betrokken bij de vorming van rode bloedcellen.
Magnesium Magnesium speelt een rol bij de stofwisseling en is een belangrijke component voor de overdracht van prikkels in het zenuw- en spierstelsel.
Jood Dit mineraal helpt bij de groei van botten en spieren.
Seleen Seleen speelt een belangrijke rol bij de bescherming tegen vrije zuurstofradicalen en helpt zo de gezonde cel te beschermen.
Zink Dit spoorelement speelt een belangrijke rol in de stofwisselingsprocessen en bij de weerstand van de mens.

Ingrediënten

Mineralen, vulstoffen (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose), vitaminen, glansmiddelen (stearinezuur, gehydrogeneerde katoenzaadolie, shellak, magnesiumstearaat), stabilisatoren (natrium croscarmellose, siliciumdioxide, azijnzuuresters van mono- en diglyceriden), kleurstoffen (titaandioxide, ijzeroxiden en ijzerhydroxiden).

Samenstelling per tablet:

Vitamines/dag ADH Mineralen/dag ADH
Foliumzuur 400 μg 200% Calcium 200 mg 25%
Vitamine B1 1,1 mg 100% Koper 1 mg 100%
Vitamine B2 1,4 mg 100% Magnesium 150 mg 40%
Vitamine B3 16 mg 100% IJzer 12 mg 86%
Vitamine B5 6 mg 100% Jodium 75 μg 50%
Vitamine B6 1,4 mg 100% Selenium 55 μg 100%
Vitamine B8 25 μg 50% Zink 10 mg 100%
Vitamine B12 2,5 μg 100%
Vitamine C 60 mg 75%
Vitamine D3 5 μg 200%
Vitamine E 6 mg 50%
β-caroteen 1,2 mg -


ADH = door de Gezondheidsraad aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
In maart 2013 zullen we de dosering vitamine D in de puur Mama zwangerschapsvitamines tabletten aanpassen van 5 microgram naar 10 microgram, conform de adviezen van de gezondheidsraad. Je kunt dit lezen op het doosje en het etiket.

Dosering en gebruiksaanwijzing

VSM puur Mama zwangerschapsvitamines is bestemd voor inname via de mond. De tabletten bevatten een uitgebalanceerde samenstelling en zijn geschikt voor langdurig gebruik.

Eén maal daags 1 tablet met water innemen, bij voorkeur bij de maaltijd.

Het is raadzaam de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Je kunt de VSM puur Mama zwangerschapsvitamines al gebruiken vanaf het moment dat je stopt met anticonceptie. Wij adviseren ten minste een maand voordat je zwanger wilt worden te beginnen, om zo de hoeveelheid foliumzuur in je lichaam goed op peil te krijgen. Ook tijdens de zwangerschap, in de herstelperiode na de bevalling en in de periode van borstvoeding is het zinvol om deze vitamines te gebruiken.

Voor aanvulling van het omega-3 DHA vetzuur in je lichaam kun je naast VSM puur Mama zwangerschapsvitamines ook VSM puur Mama visolie capsules gebruiken. Het omega-3 DHA vetzuur is een belangrijke bouwsteen voor je baby, zowel tijdens de zwangerschap als in de eerste maanden na de geboorte. De aanbevolen dagelijkse inname van de omega-3 vetzuren DHA en EPA voor volwassenen is 250 mg per dag. Een aanvulling met ten minste 200 mg DHA per dag draagt bij aan de normale ontwikkeling van de hersenen en de ogen van je baby.

Voor zover bekend kan VSM puur Mama zwangerschapsvitamines in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij gelijktijdig gebruik van andere vitamine- en mineralenpreparaten een deskundige.

Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.

  • Pure mom pregnancy vitamins 90 tablets VSM
  • Pure mom pregnancy vitamins 90 tablets VSM
  • Pure mom pregnancy vitamins 90 tablets VSM

Pure mom pregnancy vitamins 90 tablets VSM

VSM Pure Mama pregnancy vitamins contributes to a good intake of necessary vitamins and minerals.

VSM Pure Mama pregnancy vitamins contain 12 different vitamins and 7 minerals that together contribute to a good development and condition of yourself and your baby.

The selection and dosage of vitamins and minerals is specifically tailored to your vitamin needs in the period before, during and after pregnancy, but also the needs of your unborn or breast-fed baby. The tablets contain a limited amount of vitamin A in the form of β-carotene, various B vitamins, vitamin C, D and E, and minerals. These vitamins and minerals are selected to keep. You as a (future) mother in good condition Moreover, this product recommended by the Health amount of vitamin D and folic acid. Folic acid contributes to the formation of the placenta and the growth of your unborn baby.

VSM Pure Mama pregnancy vitamins contributes to a good intake of necessary vitamins and minerals. VSM Pure Mama pregnancy vitamins contain 12 different vitamins and 7 minerals that together contribute to a good development and condition of yourself and your baby.

This product is a dietary supplement. A varied and balanced diet and a healthy lifestyle are important. A nutritional supplement is no substitute for a varied diet.

 
Product in stock

You save all points? Only in Vitaminedesk

About Vitaminedesk

Only the top brands in vitamins and nutritional supplements you find in the wide range of Vitaminedesk.

Subscribe

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!