Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

En savoir plus ...

A propos de Vitaminedesk

Seules les plus grandes marques dans les vitamines et compléments alimentaires que vous trouverez dans la gamme étendue de Vitaminedesk.

Abonnez-vous

S'il vous plaît choisir les nouvelles que vous aimeriez recevoir un bulletin d'information. Ensuite, cliquez ci-dessous sur "Connexion".

Par conséquent Vitaminedesk.eu

  • le meilleur
  • le moins cher
  • le plus rapide
  • le plus grand

Magasinez en toute sécurité et en toute sécurité au Vitaminedesk

 

Botten

Botten zijn heel belangrijk in het menselijk lichaam. Ze zorgen voor stevigheid en de mogelijkheid tot bewegen. Als de mens geen botten zou hebben, zouden we in elkaar zakken. Botten hebben een complexe werking. Ze moeten licht en sterk zijn, maar ze moeten ook mee groeien met de mens.

Botten vervullen verschillende 3 functies binnen het menselijk lichaam.

  • Mechanisch - de botten geven de mens vorm en beschermen de mens (zoals schedel en ribben). Het zorgt er tevesn voor dat we kunnen bewegen. Daarnaast werken ze samen met spieren en pezen om een beweging te maken. In je oor zitten ook nog botten om het mogelijk te maken dat je kan horen.
  • Synthetisch - botten bevatten beenmerg. Beenmerg produceert bloed.
  • Metabolisch - botten werken ook als een soort container; ze slaan veel dingen op. Botten zorgen er ook voor dat de pH waarde van je bloed constant blijft.

Vous économisez tous les points? Seulement en Vitaminedesk

A propos de Vitaminedesk

Seules les plus grandes marques dans les vitamines et compléments alimentaires que vous trouverez dans la gamme étendue de Vitaminedesk.

Abonnez-vous

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!