Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

En savoir plus ...

A propos de Vitaminedesk

Seules les plus grandes marques dans les vitamines et compléments alimentaires que vous trouverez dans la gamme étendue de Vitaminedesk.

Abonnez-vous

S'il vous plaît choisir les nouvelles que vous aimeriez recevoir un bulletin d'information. Ensuite, cliquez ci-dessous sur "Connexion".

Par conséquent Vitaminedesk.eu

  • le meilleur
  • le moins cher
  • le plus rapide
  • le plus grand

Magasinez en toute sécurité et en toute sécurité au Vitaminedesk

 

Energie / kracht

Hoeveel moet je eten als je intensief sport? En waaruit bestaat een goede maaltijd? Dit zijn vragen waar sporters mee zitten.

De gemiddelde sporter, die naar een doel toe werkt, zal trainingsarbeid verrichten. Afhankelijk van de hoeveelheid trainingsarbeid heeft hij of zij een hogere energie-inname dan een persoon die niet sport. Daarnaast zal de sporter zijn rustmetabolisme verhogen door een toename in spiermassa.

De benodigde energie voor training en rustmetabolisme wordt geleverd door voeding. Wanneer er te weinig wordt gegeten zal de sporter (afhankelijk van de samenstelling van de voeding) vet en spieren verliezen. Wanneer er stelselmatig te veel gegeten wordt, zal het vetpercentage van de sporter toenemen.
Het voordeel van de verhoogde energiebehoefte is wel dat behoefte en inname beter in balans zijn te houden. Dat betekent, dat wanneer men meer energie nodig heeft, het lichaam beter reguleert wat de inname moet zijn.

Of kort gezegd: het hongergevoel is beter te vertrouwen.

De producten van VitamineDesk helpen bij het aansluiten van de behoeften van het lichaam na een (zware) inspanning.

Vous économisez tous les points? Seulement en Vitaminedesk

A propos de Vitaminedesk

Seules les plus grandes marques dans les vitamines et compléments alimentaires que vous trouverez dans la gamme étendue de Vitaminedesk.

Abonnez-vous

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!