Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

En savoir plus ...

A propos de Vitaminedesk

Seules les plus grandes marques dans les vitamines et compléments alimentaires que vous trouverez dans la gamme étendue de Vitaminedesk.

Abonnez-vous

S'il vous plaît choisir les nouvelles que vous aimeriez recevoir un bulletin d'information. Ensuite, cliquez ci-dessous sur "Connexion".

Par conséquent Vitaminedesk.eu

  • le meilleur
  • le moins cher
  • le plus rapide
  • le plus grand

Magasinez en toute sécurité et en toute sécurité au Vitaminedesk

 

Ornithine

L-Ornithine is een van de producten van de werking van het enzym arginase op L-arginine, het creëren van ureum.

Daarom ornithine is een centraal onderdeel van het ureum cyclus, die het mogelijk maakt voor de verkoop van overtollige stikstof. Ornithine wordt gerecycled en op een wijze is een katalysator. Ten eerste, ammoniak wordt omgezet in carbamoyl fosfaat (fosfaat-CONH2), die zorgt voor de ene helft van ureum. Ornithine wordt omgezet in een ureum derivaten op de δ (terminal) stikstof door carbamoyl fosfaat. Een andere stikstof toegevoegd uit aspartaat, die de denitrogenated fumaraat, en de daaruit arginine (een guanidinium samengestelde) wordt gehydrolyseerd terug naar ornithine, productie ureum.
De nitrogens van ureum zijn afkomstig van de ammoniak en aspartaat, en de stikstof in ornithine blijft intact.

Ornithine is niet een aminozuur gecodeerd in DNA, en in die zin, is niet betrokken bij de eiwitsynthese. Echter, in zoogdieren niet-hepatische weefsels, het voornaamste gebruik van de ureum cyclus is in arginine biosynthese, dus als een tussenproduct in metabole processen, ornithine is heel belangrijk.

Vous économisez tous les points? Seulement en Vitaminedesk

A propos de Vitaminedesk

Seules les plus grandes marques dans les vitamines et compléments alimentaires que vous trouverez dans la gamme étendue de Vitaminedesk.

Abonnez-vous

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!