Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

En savoir plus ...

A propos de Vitaminedesk

Seules les plus grandes marques dans les vitamines et compléments alimentaires que vous trouverez dans la gamme étendue de Vitaminedesk.

Abonnez-vous

S'il vous plaît choisir les nouvelles que vous aimeriez recevoir un bulletin d'information. Ensuite, cliquez ci-dessous sur "Connexion".

Par conséquent Vitaminedesk.eu

  • le meilleur
  • le moins cher
  • le plus rapide
  • le plus grand

Magasinez en toute sécurité et en toute sécurité au Vitaminedesk

 

Spijsvertering

Het spijsverteringskanaal is een essentieel onderdeel van het menselijk lichaam. Deze loopt van de mond door het gehele lichaam. Het voedsel wordt afgebroken tot voedingsstoffen, zodat het lichaam deze kan opnemen en gebruiken. Voedingsstoffen worden bijvoorbeeld omgezet in energie of bouwstoffen.

Bouwstoffen zijn nodig om te groeien, maar ook om beschadigde cellen in het lichaam te vervangen.

Het spijsverteringskanaal is een stelsel van buizen en lichaamsholten, dat in direct contact staat met de buitenwereld. Voedsel dat we opeten, passeert de mond, de slokdarm, de maag, de dunne darm, de dikke darm en als laatste de endeldarm. Onverteerbare voedselresten verlaten het lichaam als ontlasting via de anus. De lever, galblaas en de alvleesklier spelen een rol bij de spijsvertering.

Vous économisez tous les points? Seulement en Vitaminedesk

A propos de Vitaminedesk

Seules les plus grandes marques dans les vitamines et compléments alimentaires que vous trouverez dans la gamme étendue de Vitaminedesk.

Abonnez-vous

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!