Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

En savoir plus ...

A propos de Vitaminedesk

Seules les plus grandes marques dans les vitamines et compléments alimentaires que vous trouverez dans la gamme étendue de Vitaminedesk.

Abonnez-vous

S'il vous plaît choisir les nouvelles que vous aimeriez recevoir un bulletin d'information. Ensuite, cliquez ci-dessous sur "Connexion".

Par conséquent Vitaminedesk.eu

  • le meilleur
  • le moins cher
  • le plus rapide
  • le plus grand

Magasinez en toute sécurité et en toute sécurité au Vitaminedesk

 

Stress

Als een mens te lang stress ervaart of als deze te intens is (bij een psychotrauma), kan dit nadelige gevolgen hebben voor lichaam en geest.

Stress is niets anders dan spanning of druk. Wanneer er over stress wordt gepraat, dan gaat het over de ongezonde druk (dus een teveel aan spanning). Stress hoeft niet altijd ongezond te zijn; het is een natuurlijke en gezonde reactie van het lichaam. Stress maakt je alert, geconcentreerd en efficiënt.

Als de eisen hoger zijn dan wat jezelf aan kan, wordt de stress ongezond. Lichamelijk kan stress zich uiten in de vorm van hoofdpijn, rugpijn, nekpijn, maar ook in hartkloppingen of spijsverteringsstoornissen. Ook kan het afweersysteem kan door stress worden aangetast.

Veel voorkomende stresssymptomen zijn vermoeidheid, rusteloosheid en slaapproblemen.

Vous économisez tous les points? Seulement en Vitaminedesk

A propos de Vitaminedesk

Seules les plus grandes marques dans les vitamines et compléments alimentaires que vous trouverez dans la gamme étendue de Vitaminedesk.

Abonnez-vous

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!