Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

En savoir plus ...

A propos de Vitaminedesk

Seules les plus grandes marques dans les vitamines et compléments alimentaires que vous trouverez dans la gamme étendue de Vitaminedesk.

Abonnez-vous

S'il vous plaît choisir les nouvelles que vous aimeriez recevoir un bulletin d'information. Ensuite, cliquez ci-dessous sur "Connexion".

Par conséquent Vitaminedesk.eu

  • le meilleur
  • le moins cher
  • le plus rapide
  • le plus grand

Magasinez en toute sécurité et en toute sécurité au Vitaminedesk

 

Vitamine B4

Choline maakt deel uit van het vitamine B-complex en wordt soms ook wel als vitamine B4 aangeduid. Echter is choline geen echt vitamine, omdat het in zeer kleine hoeveelheden door het lichaam zelf gemaakt kan worden. Halfvitamine is hierdoor een betere term. Choline vermindert de afzetting van de gevaarlijke cholesterol tegen de vaatwanden. Het is één van de weinige stoffen die ongehinderd de bloedbarrière van de hersenen kunnen passeren.

Vitamine b4 vormt samen met inositol de stof lecithine die belangrijk zijn voor een goede verwerking van vetten en cholesterol.

Choline is van nature aanwezig in pindakaas, eieren, lever, havermout, gist, kool en groene bladgroenten. Deze halfvitamine werkt samen met een andere belangrijke hulpstof uit de B vitamine groep, inositol genoemd. Inositol en choline zijn aanmaakstoffen voor de hersenen en helpen om de weerstand te verhogen.

Functie van choline
Choline produceert in de hersenen een stof die noodzakelijk is voor het goed functioneren van het geheugen.

Images dans cet article

Vous économisez tous les points? Seulement en Vitaminedesk

A propos de Vitaminedesk

Seules les plus grandes marques dans les vitamines et compléments alimentaires que vous trouverez dans la gamme étendue de Vitaminedesk.

Abonnez-vous

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!