Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

En savoir plus ...

A propos de Vitaminedesk

Seules les plus grandes marques dans les vitamines et compléments alimentaires que vous trouverez dans la gamme étendue de Vitaminedesk.

Abonnez-vous

S'il vous plaît choisir les nouvelles que vous aimeriez recevoir un bulletin d'information. Ensuite, cliquez ci-dessous sur "Connexion".

Par conséquent Vitaminedesk.eu

  • le meilleur
  • le moins cher
  • le plus rapide
  • le plus grand

Magasinez en toute sécurité et en toute sécurité au Vitaminedesk

 

Hooikoorts wordt veroorzaakt door schimmelsporen en door stuifmeel van planten en bomen dat door de wind wordt meegenomen. Verschillende types pollen veroorzaken ver­schillende types hooikoorts, hoewel de klachten meestal overeenkomen. Aangezien planten verschillende bloeitijden hebben, kunnen gedurende een groot deel van het jaar pol­len in de lucht voorkomen. Elke plant heeft daarbij zijn eigen stuifmeelkorrels. Berucht zijn de stuifmeelkorrels van bomen die van januari tot april/mei allergische reacties kunnen ver­oorzaken en de graspollen die allergische reacties geven van april/ mei tot september.

Treedt hooikoorts in heel Nederland op?

Op het platteland zit vijf keer zoveel stuifmeel in de lucht als in de stad, terwijl aan de kust zo goed als geen stuifmeel in de lucht zit. Ook het weer is van invloed op de hoeveelheid stuif­meel in de lucht: op een zomerse dag met een beetje wind is de kans groot dat er veel stuifmeel in de lucht zit. Na een regenbui is er bijna geen stuifmeel meer aanwezig.

Hoe uit de hooikoorts zich?

De neusklachten zijn niesbuien, een loopneus, jeuk in de neus, of een op­gezwollen neusslijmvlies dat kan leiden tot hoofdpijn en oorpijn. De oogklach­ten zijn branderige, tranende, rode ogen en jeuk aan de oogleden. De klachten worden weliswaar hooikoorts genoemd maar hebben niets met hooi te maken, en koorts is veelal ook niet aanwezig.

Wat kan men doen tegen hooikoorts ?

Omdat stuifmeelkorrels overal in de lucht voorkomen, is het bijna niet mo­gelijk om contact ermee te vermijden. Wel kan een vroegtijdige bescherming tegen pollen en klachten verminderen. Er zijn neussprays, oogdruppels en tabletten, allen op natuurlijke basis, deze kunnen de ergste effecten van hooikoorts voorkomen of verminderen. Deze producten zijn verkrijgbaar bij Orthovitaal.

Als u hooikoorts heeft is het verstandig om in februari of maart vast te begin­nen met het innemen van de juiste middelen. Als beste voorzorgsmaatre­gel kunt u Bijenpollen gebruiken, die de allergie tegen gaat. Als u deze pol­len bijtijds inneemt bouwt u een goede weerstand op. Pollen zijn verkrijgbaar in tabletvorm.

Royal Jelly (koninginnegelei)

Koninginnegelei (royal jelly) is het voedsel van de bijenkoningin. Het wordt gemaakt door de speekselklie­ren van werkbijen om de groei van hun uitverkoren ‘koningin’ te bevorderen. Het bevordert de groei en ontwikke­ling van een ‘koningin’ zodanig dat zij vergeleken met een gewone bij twee­maal zo groot en 24 maal ouder kan worden. Koninginnegelei is van nature rijk aan vitamines, mineralen, enzy­men, aminozuren en andere microvoedingsstoffen waar wij weinig van weten. Het wordt al eeuwen gebruikt als intelligente ‘energiebom’.

• Gemaakt door werkbijen voor hun ‘koningin’;

• van nature rijk aan essentiële voedingsstoffen;

• bevat o.a. vitamines, mineralen, enzymen en aminozuren;

• wordt al eeuwen gezien als bron van energie;

• voor een vliegende start.

  • + Gelée Royale Pollen Orthovitaal

+ Gelée Royale Pollen Orthovitaal

Malheureusement, nous pouvons dans le cadre de nouveaux consommateurs à la réglementation européenne précise pas où ce complément alimentaire à utiliser. Plus d'informations sur ces nouvelles règles peuvent être trouvés ici. Vous pouvez nous envoyer un email via la page de contact pour obtenir des conseils.

Ce produit est un complément alimentaire. Une alimentation variée et équilibrée et un mode de vie sain sont importants. Un supplément nutritif ne peut se substituer à une alimentation variée.

 
Produit en stock? Demandez-nous!

Articles connexes sélectionnés spécialement pour vous Résistance

Vous économisez tous les points? Seulement en Vitaminedesk

A propos de Vitaminedesk

Seules les plus grandes marques dans les vitamines et compléments alimentaires que vous trouverez dans la gamme étendue de Vitaminedesk.

Abonnez-vous

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!