Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

En savoir plus ...

A propos de Vitaminedesk

Seules les plus grandes marques dans les vitamines et compléments alimentaires que vous trouverez dans la gamme étendue de Vitaminedesk.

Abonnez-vous

S'il vous plaît choisir les nouvelles que vous aimeriez recevoir un bulletin d'information. Ensuite, cliquez ci-dessous sur "Connexion".

Par conséquent Vitaminedesk.eu

  • le meilleur
  • le moins cher
  • le plus rapide
  • le plus grand

Magasinez en toute sécurité et en toute sécurité au Vitaminedesk

 

Vitamines
β-caroteen (voorloper van vitamine A) Afhankelijk van de behoefte van het lichaam wordt dit omgezet in vitamine A, zodat er nooit teveel aan vitamine A wordt opgenomen. Deze vitamine draagt bij aan het gezichtsvermogen en speelt een rol bij de vorming van botten en tanden en is nodig voor een goede huid.
Foliumzuur (vitamine B11) De inname van foliumzuur is van belang vlak vóór de zwangerschap en in het eerste stadium van de zwangerschap. Het speelt namelijk een essentiële rol bij de ontwikkeling van het zenuwstelsel.
Vitamine B´s De verschillende vitamines B zorgen voor energie, dragen bij aan een goede spijsvertering en een goede stofwisseling. Bovendien hebben ze een positieve invloed op de ontwikkeling van het zenuwstelsel, bloedcellen en een gezonde huid.
Vitamine C Vitamine ter verhoging van de weerstand.
Vitamine D Deze vitamine speelt een cruciale rol bij de opname van calcium door het lichaam. Calcium is nodig voor de opbouw én de instandhouding van sterke en gezonde botten en tanden.
Vitamine E Vitamine E geeft extra energie en is goed voor de spieren en de rode bloedcellen.
Mineralen
Calcium Dit mineraal is noodzakelijk voor de opbouw en de instandhouding van gezonde botten en sterke tanden bij zowel de aanstaande moeder als het nog ongeboren kind.
IJzer IJzer is een belangrijke component is het bloed voor de vorming van bloedcellen en de zuurstofvoorziening. Een zwangere vrouw kan een verhoogde behoefte aan ijzer hebben.
Koper Dit element is onder andere betrokken bij de vorming van rode bloedcellen.
Magnesium Magnesium speelt een rol bij de stofwisseling en is een belangrijke component voor de overdracht van prikkels in het zenuw- en spierstelsel.
Jood Dit mineraal helpt bij de groei van botten en spieren.
Seleen Seleen speelt een belangrijke rol bij de bescherming tegen vrije zuurstofradicalen en helpt zo de gezonde cel te beschermen.
Zink Dit spoorelement speelt een belangrijke rol in de stofwisselingsprocessen en bij de weerstand van de mens.

Ingrediënten

Mineralen, vulstoffen (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose), vitaminen, glansmiddelen (stearinezuur, gehydrogeneerde katoenzaadolie, shellak, magnesiumstearaat), stabilisatoren (natrium croscarmellose, siliciumdioxide, azijnzuuresters van mono- en diglyceriden), kleurstoffen (titaandioxide, ijzeroxiden en ijzerhydroxiden).

Samenstelling per tablet:

Vitamines/dag ADH Mineralen/dag ADH
Foliumzuur 400 μg 200% Calcium 200 mg 25%
Vitamine B1 1,1 mg 100% Koper 1 mg 100%
Vitamine B2 1,4 mg 100% Magnesium 150 mg 40%
Vitamine B3 16 mg 100% IJzer 12 mg 86%
Vitamine B5 6 mg 100% Jodium 75 μg 50%
Vitamine B6 1,4 mg 100% Selenium 55 μg 100%
Vitamine B8 25 μg 50% Zink 10 mg 100%
Vitamine B12 2,5 μg 100%
Vitamine C 60 mg 75%
Vitamine D3 5 μg 200%
Vitamine E 6 mg 50%
β-caroteen 1,2 mg -


ADH = door de Gezondheidsraad aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
In maart 2013 zullen we de dosering vitamine D in de puur Mama zwangerschapsvitamines tabletten aanpassen van 5 microgram naar 10 microgram, conform de adviezen van de gezondheidsraad. Je kunt dit lezen op het doosje en het etiket.

Dosering en gebruiksaanwijzing

VSM puur Mama zwangerschapsvitamines is bestemd voor inname via de mond. De tabletten bevatten een uitgebalanceerde samenstelling en zijn geschikt voor langdurig gebruik.

Eén maal daags 1 tablet met water innemen, bij voorkeur bij de maaltijd.

Het is raadzaam de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Je kunt de VSM puur Mama zwangerschapsvitamines al gebruiken vanaf het moment dat je stopt met anticonceptie. Wij adviseren ten minste een maand voordat je zwanger wilt worden te beginnen, om zo de hoeveelheid foliumzuur in je lichaam goed op peil te krijgen. Ook tijdens de zwangerschap, in de herstelperiode na de bevalling en in de periode van borstvoeding is het zinvol om deze vitamines te gebruiken.

Voor aanvulling van het omega-3 DHA vetzuur in je lichaam kun je naast VSM puur Mama zwangerschapsvitamines ook VSM puur Mama visolie capsules gebruiken. Het omega-3 DHA vetzuur is een belangrijke bouwsteen voor je baby, zowel tijdens de zwangerschap als in de eerste maanden na de geboorte. De aanbevolen dagelijkse inname van de omega-3 vetzuren DHA en EPA voor volwassenen is 250 mg per dag. Een aanvulling met ten minste 200 mg DHA per dag draagt bij aan de normale ontwikkeling van de hersenen en de ogen van je baby.

Voor zover bekend kan VSM puur Mama zwangerschapsvitamines in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij gelijktijdig gebruik van andere vitamine- en mineralenpreparaten een deskundige.

Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.

  • Pur maman grossesse vitamines 90 comprimés VSM
  • Pur maman grossesse vitamines 90 comprimés VSM
  • Pur maman grossesse vitamines 90 comprimés VSM

Pur maman grossesse vitamines 90 comprimés VSM

VSM Pur vitamines de grossesse Mama contribue à un bon apport en vitamines et minéraux nécessaires.

VSM Pur vitamines de grossesse Mama contiennent 12 vitamines différentes et 7 minéraux qui contribuent ensemble à un bon développement et l'état de vous et de votre bébé.

Le choix et le dosage des vitamines et des minéraux sont spécifiquement adaptés à vos besoins en vitamines durant la période avant, pendant et après la grossesse, mais aussi les besoins de votre bébé à naître ou allaité. Les comprimés contiennent une quantité limitée de vitamine A sous forme de diverses vitamines, β-carotène B, vitamine C, D et E et des minéraux. Ces vitamines et minéraux sont sélectionnés à conserver. Vous en tant que mère (future) en bon état En outre, ce produit recommandé par le montant de la santé de la vitamine D et l'acide folique. L'acide folique contribue à la formation du placenta et la croissance de votre bébé à naître.

VSM Pur vitamines de grossesse Mama contribue à un bon apport en vitamines et minéraux nécessaires. VSM Pur vitamines de grossesse Mama contiennent 12 vitamines différentes et 7 minéraux qui contribuent ensemble à un bon développement et l'état de vous et de votre bébé.

Ce produit est un complément alimentaire. Une alimentation variée et équilibrée et un mode de vie sain sont importants. Un supplément nutritif ne peut se substituer à une alimentation variée.

 
Produit en stock? Demandez-nous!

Vous économisez tous les points? Seulement en Vitaminedesk

A propos de Vitaminedesk

Seules les plus grandes marques dans les vitamines et compléments alimentaires que vous trouverez dans la gamme étendue de Vitaminedesk.

Abonnez-vous

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!