Vragen over Vitamine D beantwoord

Vitamine D, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Maar is Vitamine D wel zo goed als men beweert? Zit Vitamine D niet gewoon in de zon? Kan je zomaar extra Vitamine D slikken en wat zijn de verschillen in Vitamin…

Lees verder...

Alle vitaminen bij elkaar

Uitsluitend de topmerken

Aanmelden mailing

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!

Daarom Vitaminedesk.eu

  • de beste
  • de goedkoopste
  • de snelste
  • de grootste

Winkel veilig en vertrouwd bij Vitaminedesk

 

meer ervaringen met Bio-Melatonine 90 tabletten Pharma NordTerug

Ellie from Dunfermline,(4 december 2019)

Had to rush to buy this after NHS delay in prescription. It's the only melatonin that helps my son sleep. It arrived in 24 hours! So grateful to Vitaminedesk and my son had a good night's sleep!

Claudio Ribeiro from Nykøbing Falster,(25 september 2019)

Very good first experience using service. Product arrived in good shape and in good conditions.

Janice Coates from Aldershot,(11 september 2019)

Only thing that gets my Asd son to sleep! Camhs stop prescribing due to cost so really pleased to be able to find this. Really fast delivery to uk

Suki Montague from Broad Oak Brede,(5 maart 2019)

Very efficient.

Regina Udre from Riga,(2 mei 2017)

Help you fall asleep. It works absolute wonder!

Bernd Krischok aus Dinslaken,(12 april 2017)

Ich kann viel besser schlafen. Der Service von Vitamindesk ist echt super. Prima. Weiter so. Ich empfehle Sie weiter.Auch die Bezahlung ist unkompliziert. Die Ware war eher da, als ich bezahlen konnte.

susana from derby,(21 maart 2017)

Fast service! Great customer service. Thank you.

Maura McNair from Brighton,(17 januari 2017)

Excellent, reliable, online service. Fast postage. I would definately recommend. Five stars!

Bernd Krischok aus Dinslaken,(1 december 2016)

Alles tip top. Weiter so. Ich empfehle euch weiter für meine Freunde

Ulla Nielsen ,(26 januari 2016)

I give my stars to Vitaminedesk. I haven't tried the Melatonin yet

charles fekkes uit laneuvelle,(23 juni 2015)

2 dozen bio-melatonine besteld bij de Vitaminedesk en 3 dagen later ontvangen op mijn adres in Frankrijk.Dat is snel ! Kan mijn vrouw tenminste weer normaal slapen. Dat is fijn voor haar en mij ! Een pluim voor de Vitaminedesk !!

Spaart u al vitamientjes? Lees hier meer hoe het werkt!

Alle vitaminen bij elkaar

Uitsluitend de topmerken

Aanmelden mailing

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen!